ABOUT NUKA'S CHOICE

Welkom op mijn website!

Mijn naam is Mariëlle, 35 jaar oud en eigenaar/oprichter van Nuka’s Choice Dogaccessories.

 

Wat begon als een grap in de zomer van 2018, is uitgegroeid tot een fulltime hobby. De belangrijkste reden waarom ik ben begonnen met Nuka’s Choice, was de liefde voor leuke accessoires voor mijn eigen hond Nuka.

Elke keer wanneer ik haar een leuke strik of bandana om deed zag ze er gewoon zo schattig uit! Na een tijdje moest ik bij elk pakket wat er voor haar binnen kwam aan mijn man uitleggen waarom ik dat nou precies nodig had (en geloof me, dat waren een HOOP pakketjes).

Toen wist ik dat er iets moest veranderen. Zo gezegd zo gedaan. Mijn moeder is het type 'Ik zie het, ik maak het', dus bij haar was ik aan het juiste adres. Zelf had ik namelijk geen idee hoe een naaimachine überhaupt werkte. Nadat we een paar leuke dingen voor Nuka hadden gemaakt, kwamen we met het idee om ze aan te bieden via Instagram, gewoon eens om te kijken wat het zou doen en voordat we het wisten was Nuka’s Choice 'up and running'. 

 

We zijn begonnen met bandanas, in 2019 kwamen hier ook strikken bij en vanaf 2021 zijn we ook halsbanden gaan verkopen. Alles is vol liefde en met de hand gemaakt.

 

Maar dat is nog niet alles. De hoofdreden dat de bestellingen vaak wat langer duren, is het feit dat ik naast Nuka’s Choice ook nog moeder ben van 2 fantastische meiden van 12 en 10 en getrouwd ben met een geweldige man, die mij alle tijd en ruimte geeft om mijn business te runnen. Hiernaast werk ik ook nog als Afdelingshoofd op de dierenafdeling van een groot tuincentrum. Mocht je order dus wat langer duren, dan weet je hoe het komt.

 

Veel shop plezier ❤️